Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

12 Şubat 2018 Pazartesi

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ile görüntülenir. Esenler tuvalet tıkanıklığı açma şubemizi arayarak aynı gün içinde servis talebinde bulunabilirsiniz.

Esenler tıkalı tuvalet açan usta tuvalette tıkanma problemine kesin çözüm sunan firmadır. Tuvalet tıkanıklığı neyle açılır ? Atık sistemlerinden bahsediyoruz. Kullanıcılar olarak bu tesisata elimizi bile değdirmek istemeyiz değil mi? Bu nedenle market ürünleri alarak tuvalete dökülmesi ve akabinde pompa ile tuvalet gideri açma işlemleri yapıyor musunuz? Bunlar tıkanma nesnelerinin biraz oynatılması, yerinden ayrılarak biraz uzağa yerleşmesi, devam etmesini sağlar. Kısmen düzelme olur ama kalıcı olmaz.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı tuvalet tıkanma sebeplerini cihazla bularak kesin açan firmadır. Kalıcı tuvalet tıkanıklığı açma nasıl olur ? Her kullanımda rahatlıkla logara sorunsuz geçişin yapılması için %2 eğim ve 45 derecelik gider boruları döşenmeli ve çökme olmaması gerekir. Bunları ve atık alanlarını gider içlerinden kamerayla araştırır ve buluruz. Sırf tuvalette atık tıkanması, taşması varsa onları küçülterek, yerlerinden sökerek açılmasını sağlayan helezon yayı yerleştiririz. Çelik malzemeli bu yay robot cihaz tarafından kullanılır. Örneğin, atık kümesi bir noktayı daralttı ve cihaza güç verir, titreşimlerin yaya ulaşmasını sağlayarak, ufalanmasını sağlarız. İçerideki tuvalet atık sularının gitmesi için bu hamle yeterli olup, sizlere sorunsuzluğu getirecek olan logara atıkların geçmesini sağlarız.

Esenler tıkalı tuvalet açan firma tuvalette hangi borunun tıkanma yaptığını kamerayla inceleyen servistir. Tuvalet borularında tesisat arızası gibi durumlarda bahsettiğimiz ekipman ve dıştan detektör taramaları ile tam sorun kısımları bulup, değiştirilmesi daha cazip olan kısımlarda tadilat yaparak da sorunu ortadan kaldırabiliriz. Çünkü bazı tesisatın içini temizlesek de bir noktadan sonra atıklar yine aynı yerlerde birikmeye başlayabilir. Kökten çözümler için tadilat olmadan tuvalet kanallarını temizleyen firmalar olarak bize ulaşınız.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...