Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

22 Nisan 2015 Çarşamba

Avcılar Tuvalet Tıkanıklığı Açma 99 TL - 0532 736 48 79

Avcılar tuvalet tıkanıklığı açma konusuda hizmet veren firmamız kıramdan dökmeden oluşan tıkanıklıları giderme hizmeti vermektedir. Sadece tuvalet tıkanıklığı değil lavabo , kanalizasyon, banyo  mutfak ve yağmur gideri tıkanıklıkları firmamız tarafından açılmaktadır.

Avcılar tuvalet açma için evleri ziyaret eden çalışanlarımız maalesef yoğun koku gelen klozetler konusunda, bizleri daha erkenden aramanız gerektiğini sizlere söyleyecektir. Unutmayın, tesisat sistemleri narin bir yaprak gibidir ve sorun küçük bile olsa ilerde mutlaka büyüyecektir, erken teşhis tesisat kurtarır. Şimdi bizleri arayın ve zamandan kazanın.

Gider açılmasındaki tarife nedir?


Avcılar tuvalet açma için standart olarak tarifemiz vardır ve ekstra ücret almıyoruz. Tıkanıklığın boyutu ne olursa olsun hepsini açabilecek kapasitemiz vardır ve boru içinde minik birkaç atıktan boru çapını nerede ise %50 %60’ından fazlasını kapsamış atıklara kadar hepsini tesisattan uzaklaştıracak sistemleri kullanıyoruz. Avcılar tuvalet tıkanıklığı açma dışında avcılar kanalizasyon ve kanal açma hizmetleri için firmamızı arayabilirsiniz.

Atıklar nasıl klozetten uzaklaşır?


Avcılar tuvalet tıkanıklığı açma birincil görev atıkları yok etmek ve bunu eritme gibi yöntemlerle değil su basarak yapıyoruz fakat atık formunun şu anda ne aşamada olduğu ve borudaki yapışkanlık seviyesindeki son aşamayı bilmekte fayda var. Hamur düşünün parmağınız içine rahatça batabilir ve bir taş düşünün her ikisi farklıdır ve sert olana rastlarsak parçalama aparatı ve su basmak, yumuşak olanı varsa sadece su basarak bile çözüm getirebiliriz. Avcılar tuvalet açma bu soruya “%100 evet” diyoruz çünkü bizim seramik, fayansla atık açma alanında herhangi bir çalışmamız olmayacak. Elbette sorun sadece atık temizliği ise sorun yok lakin atık kaçağı varsa teşhisten sonra mutlaka tadilat gerekli olacaktır.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...