Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

27 Şubat 2013 Çarşamba

Tuvalet Tıkanıklığı Açma

Tuvalet Tıkanıklığı açma ;Ev, işyeri gibi yaşam alanlarımızda yoğun kullandığımız tuvaletlerde zaman zaman sıkıntılar yaşarız. Çeşitli nedenlerden dolayı tıkanıklıkların görüldüğü tuvaleti açma işini kendiniz yapabileceğiniz gibi profesyonel birine de bu işi devredebilirsiniz.

Tuvalet açma konusunda deneyimli bir firmadan alacağınız yardım sayesinde günümüz teknolojisinin kırmadan tadilatınızı yaptırmasına verdiği fırsattan yararlanabilirsiniz. Tıkanıklığın görüldüğü mekana gelen ekip, öncelikle tıkanıklığın nedenini ve yerini özel Avrupa dan gelen ithal görüntüleme cihazlarıyla görüntüleyip belirlerler.

Tuvalet tıkanıklıkları, sizlerin bireysel kullanım yanlışlıklarından kaynaklanabileceği gibi su tesisatınızın ya da tuvaletinizin banyonuza montesi sırasında meydana gelen hatalar yüzünden de olabilmektedir. Önemsizmiş gibi görünen tuvaletinizin içine attığınız küçük bir tuvalet kağıdı parçası bile zamanla birikerek tuvaletinizi kullanamamanıza yol açar.

Tuvaletinizin içinde biriken kıl, tüy, tuvalet kağıdı ve benzeri birikintiler, çok kullanıma bağlı borularınızın içinde sudan kaynaklanan fazla kireç tortuları, su taşları, aşınan tesisatınızın çürümesi gibi bir çok neden tuvaletin tıkanmasına yol açar. Su tesisatınızı döşeyen ustanın beceriksizliği de siz tuvaletinizi sorunsuz bir şekilde kullansanız dahi tıkanıklığa neden olmaktadır.

Tıkanıklık anında ilk etapta pompayla açmak, kireç sökücü, pas tutucu gibi kimyasalları uygulayarak kendi yöntemlerinizi denemeye çalışabilirsiniz.Tıkanıklıkların boyutunu daha da arttıracak, tuvalet  tıkanıklığı açma yöntemleri yerine işinde deneyimli, gerekli teknik donanıma sahip ustaları bu iş için çağırabilirsiniz.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...