Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

5 Ocak 2017 Perşembe

tuvalet tıkanıklığı nasıl geçer

Tuvalet tıkanıklığı nasıl geçer robot makinelı tuvalet açan servisler sayesinde tıkalı tuvalet gideri açılıyor İstanbul geneli servis için bizi arayabilirsiniz. Tuvalet tıkanıklığı açma firmamızda kamera sistemleri ve tuvalet açıcı robot makine kullanılmaktadır.

tel:05327364879
Robotla tıkalı gider açan yer arıyorum diyorsanız bizimle iletişime geçiniz. Tıkanan gider borusu kırmadan nasıl açılır, yöntemler nelerdir, robotla gider açma fiyatları, ücreti nasıl yapılır gibi soru işaretleri için hemen detaylara geçelim.



Tıkalı Tuvalet Açma Servisleri

Tuvalet tıkanıklığı nasıl geçer aslında bu biraz genel konudur. Çünkü günlük hayatta robot cihazın kullanım alanı çok geniştir. Örneğin lavabo tezgahında atık su birikmiş ise hemen lavabo altındaki kısımdaki biz helezon yay ekleyip ve lağım sisteminde ne kadar su olursa olsun titreşim verilmesi ile açabiliriz. Helezon yayın ana özelliği ne kadar uzakta madde birikintisi olursa olsun oraya ulaşmak için uzunluğunun artırılmasıdır. Yumruk büyüklüğünde bir atık lavaboyu, banyoyu tıkamış ve 5.ci metrede ise biz oraya ulaşırız. Bir müdahale ile giderin uzağına düşer ve pimaş borusunu kırmadan açma işlemini de yapmış oluruz. Elbette tıkanmış lavabo, tuvalet, banyo giderini açmak için kamera takıp o nesnelerin ne olduğunu ve yerlerini bulmayı ilk aşamaya ekliyoruz. Pis suyun bekleme yapıp lağım sistemlerinde kalmasının ana neden o atık birikmesidir ve ilerletilince lavabodaki suyun çok hızlı gitmesini de sağlamış olursunuz. Tuvalete atılan çeşitli nesnelerden tutunda, fosseptik, logar kanalının tıkanması içinde robot cihazın helezon yayı 30 metre imkanı tanıması ile takılabilir 20 aparat ile küçük müdahaleleri de istediğimiz alandan yapabiliriz.

Tuvalet tıkanıklığı nasıl geçer sıhhi tesisat gider borularını sökmeden tıkalı kanalı açmak için kimyasal yerine makineli çözümü öneriyoruz. Plastik ve betonarme binada kırma dökme olmadan çay çöpleri, kağıt havlular, kalitesiz tuvalet kağıdının kanala atılması veya normal atık ne olursa olsun hepsini temizleyebiliriz.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...