Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

15 Ağustos 2015 Cumartesi

Tuvalet Tıkanıklığı Açma Yöntemleri - 99 TL Tıkanıklık Açma

Tuvalet tıkanıklığı açma yöntemleri bakım işlemlerindeki profesyonelliği gerek banyonuzdaki tuvaletin etrafını gerekse sistem içi sağlam kısımlara asla zarar vermeden devam ediyor. Tuvalet tıkanıklığı açma fiyatları 100- 150 TL arasında değişmektedir önemli olan ana giderin tıkanmasıdır.

En Basit Tuvalet Açma

Tuvalet tıkanıklığı açma yöntemi temizlik prensiplerimizden bir tanesi tıkanıklığı açtıktan sonra gerekli kontrolleri yapmaktır. Bildiğiniz gibi sifon kaç defa açılırsa açılsın o hatlarda en ufak bir geri tepme yapmaması koşulu oluşuncaya kadar çalışmalar devam edecektir. Tuvaletlerde temizleme yapılırken, nasıl korunacağı merak edilen bir sorudur. Öncelikle alaturka sistem ve klozetleri yerlerinden oynatmıyoruz ve parçalarını asla kırmıyoruz. Gider içinde yer alan kavisli boruları en baştan itibaren uzun kablolar eşliğindeki kameramız ile gözlemliyoruz. Atık birikmeleri elbette irili, ufaklı görülecektir ve bunların yerlerini bilmemiz ustalarımızca en gerekli işlemlerin sıralamasını bizlere gösterecektir. Bir noktadan sonra atık iyice artmaya başlar ve asıl konu burada başlar. Fakat biz başlangıçtan itibaren o kısma kadar olan tüm bölgeleri daha ileriye cihazımız ile taşırken, aşağıya doğru düşmesi sırasında biraz daha tazyikli su göndererek tamamen yok olmasının sağlayabiliyoruz. Ne dersiniz yeterince temizlik anlamında etkili değil mi?



 

Tuvalet tıkanıklığı açma yöntemleri %100 işçilik ve verim garantisi ile özellikle tuvaletlerdeki çaplardaki atık miktarında önemli bir değişim oluncaya kadar sürer. Atıkları geri çekmek yerine onların yollarını açmak, biraz ilerletmek ve özellikle yapışma koşulları gösterenleri özel kimyasallar ile temizlemek için asla zor değil aslında mesleğimizi severek yapıyoruz.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...