Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

9 Ağustos 2015 Pazar

Küçükbakkalköy Tuvalet Tıkanıklığı Açma - 0216 612 55 90

Küçükbakkalköy tuvalet tıkanıklığı açma , tıkanıklık açma , lavabo açma ve tuvalet açma hizmetlerimizi 99 TL den başlayan fiyatlarla vermekteyiz.

Küçükbakkalköy tuvalet açma bayimizdeki kaliteyi bir kere tesisat bakımı için bizleri çağırdığınızda fark edeceğinizi umuyoruz. Amacımız işi eksik olarak tamamlamak değil tam eksine kusursuz şekilde temizlemektir. Küçükbakkalköy tıkanıklık açma ekiplerimiz 7/24 servis hizmeti vermektedir.

Tıkalı Klzoet ve Mutfak Gideri Açılır

Küçükbakkalköy tuvalet tıkanıklığı açma ile gıda artıklarına yönelik sıkıntılar içinde bizleri arayabilirsiniz. Yemeklerin tüketildiği keyifli akşamları bilirsiniz. Genelde ev yemekleri olduğu kadar hazır yiyecek siparişleri de verilebilmektedir. Ev ortamı veya ofis mekânları olsun karton, ambalaj, yemek artıkları, çeşitli hayvanların kılçıkları, kemikleri klozete atılabilmektedir. Apartman dışındaki çöp kutusuna giderek atmak daha mantıklı fakat gelin bu süreç tesisata ne şekilde etki ediyor anlatalım. Bir ambalaj içerisinde yumak şeklinde yer alan yapıda yer alan çeşitli gıdaların tuvalet içinden geçmesinden sonra eğer ambalaj kendiliğinden açılırsa en azından ayrı ayrı parçaların ilerleme ihtimali vardır. Eğer bu oluşmazsa boru çaplarına doğru yaklaşır ve hangisinde daha fazla daralma mevcut ise oraya saplanır kalır. Tuvaleti sonraki günlerde kullandıkça zaten sifon suyu birkaç dakika bile kalacak şekilde küvet içinde yer alabilir. Çoğu zaman komşularınızın tuvaletini kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Sorunu anlattığımıza göre çözümü de anlatalım. Eğer ambalaj formu çözülmemişse biz spiral başlık ile gider içinden o kısmı yakalar ve kablo ile geri çekebiliriz. Eğer dağılmış ise boru çapına direk etki eden kısımlarda tazyikli su veya kanal açıcı ile hemen o hatların rahatlatılması elverişli şekilde ortaya konabilir.

Küçükbakkalköy tuvalet tıkanıklığı açma tamirci ve teknik bakım ekibimiz pek çok ünlü iş yerleri, ofis çalışma mekânları, fabrika atık sistemleri, apartman ve müstakil dairelerde seri şekilde hizmet vermektedir.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...