Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

28 Ağustos 2015 Cuma

Şile Tuvalet Tıkanıklığı Açma > Kırmadan Robotla 99 TL

Şile tuvalet tıkanıklığı açma firması olarak tıkanıklık açma robotları ile tuvalet , lavabo ve pimaş açma hizmeti sunmaktayız. Tuvalet tıkanıklığı açma servisimiz aynı gün içinde hizmet vermektedir.



Şile ofisimizdeki personelimiz şu ana kadar sıhhi tesisat alanında sayısız sorunla karşılaşmışlardır. Elbette hepsinde kullanıcılara suçu atmamak gerekiyor. Gerek tesisat sistemi gerekse zamanla klozetin eskimesi bir hayli sorun oluşturmaktadır. Fakat yüksek faturalar çıkartmadan bu durumu lehinize çevirmenin elbette bir yolu vardır. Örnek olarak tuvalet açma konusunu ele aldık.

Tıkanan Tuvaletlere Robotik Çözüm

Şile tuvalet tıkanıklığı açma işlemlerimiz her evde 1-2 tane bulunan ünitelerdeki sıkıntıları tamamen geride bırakacak şekilde yapılmaktadır. Bakım çalışmalarındaki ölçüm cihazlarımız ile mesleğine ilgi duyan ve bu konuda bir hayli tecrübeli çalışanlarımız ile tesisat sıkıntısı ve zararı meydana getirme işlemlerimiz sürmektedir. Klozetin oturma kısmının hemen altındaki yani rezervuar sistemin alt bölmesinde kavisli ve hafif yukarı taraflı ve tekrar aşağıya giden bir yol vardır. Sifonu çekmeniz ile birlikte atıkların hızlıca o yolu takip ederek uzaklaşmasını sağlamaktadır. Bu kısımda direkt olarak birikme pek olmaz. Daha çok pimaş sistem dediğimiz plastik bölmede görülmektedir. Elbette oralara ulaşmanın şu andaki teknoloji ile güçlü bir yardımcımızın olduğunu söylemeden geçmeyelim. Örneğin spiral başlık elektronik kablonun uç bölmesine ekiplerimizce takılır ve oradaki kısımlarda bazı parçaları geri çekmek için kullanabiliriz. Uzun bir mesafe gider içinde yol alınabilirken, başarı elbette kaçınılmaz.

Şile tuvalet tıkanıklığı açma imkânlarımız arasında kimyasal etkileşimli maddelerde öneme sahiptir. Örneğin, en ufak bir şekilde borudan ayrılamayan atıklar olduğunu düşünün. Bir hayli kurumuş ve adeta yapıştırıcıyla tutturulmuş, sabitlenmiş gibi duruyor. Biz bu kısma bir miktar kimyasal eklemesi yaparak, atığın her alanının tamamen kaplanmasını sağlarız. Ardından biraz bekleriz ve sonrasında yumuşama, atığın hafif erimesi ile hafif su sıkarak ayrışmalarına kamera ile tanıklık ederiz.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...