Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

23 Nisan 2015 Perşembe

99 tl bagcilar tuvalet acma

100 TL Bağcılar tuvalet açma hizmetleri robot cihazlar firmamız tarafından  tuvalet tıkanıklığı açma için kullanılmaktadır. Tuvalet taştı gider açılmıyor derdi artık yok ! Üstelik sadece Bağcılar için değil tüm İstanbul semtlerine tıkalı tuvalet açma ekibimizi göndermekteyiz.

Bağcılar tuvalet açan tesisatçı

Tuvalet açma Bağcılar tesisatçı hizmetleri ile kırma dökme işlemlerine girmeden gider bağlantı borularına zarar vermeden kanal açma makineleri ile sorun giderilmektedir. İşi ustasına bırakın ! tesisatın içine tuz ruhu , kezzap , lavabo aç kimyasalı dökmeyin tesisata zarar verir. Tesisata demir çubukla veya başka bir cisimle müdahale etmeyin contanın zarar görmesi demek su kaçağı oluşumu demektir. Bağcılar kanalizasyon tıkanıklığı açma veya kanal görüntüleme içinde firmamızı aramanız gerekmektedir. İski yetki belgeli olarak '' 100 TL tuvalet açma '' fiyatlarımız belirlenmiştir. Eğer kanalizasyon tıkanıklığı 3 metreden fazla ise metre başı fiyat verilmektedir. Tuvalet neden tıkanır hiç düşündünüz mü ? tuvalet giderinin içine atılan ıslak mendil , kağıt havlu ve diğer cisimler aslına diğer cisimleri sıralarsak mideniz bulanabilir. Şimdi asıl sorun tuvalet tıkanıklığı oluşmadan önlem almak neden çöpleri kutusuna değilde tuvalete atıyoruz . Sonra bağcılar tuvalet tıkanıklığı açma firmaları aramaya koyulursunuz.

Şimdi bunlar kulağınıza küpe olsun bağcılar tıkanıklık açma ekibi sizin için tuvalet , lavabo ve diğer gider yerinde oluşan tıkanıklıkları 100 TL gibi bir ücretle açmaktadır. Bağcılar tuvalet açma için 0533 355 94 93 arayınız.


Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...