Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

24 Nisan 2015 Cuma

eyup kanalizasyon acma 99 lira

Eyüp kanalizasyon açma hizmetini yerine getirirken hem kaliteli hem de titiz şekilde müdahale eden, klozet etrafını batırmadan temizliği devam ettiren bir firma ile çalışmak ister misiniz?

Kanal açma işlemi minimum sürede yapılır!


Eyüp tuvalet tıkanıklığı açma konseptimiz içinde hem temizlik anlamında verim hem de müşterimiz açısından çok zaman almadan temizliğin yapılmasına önem veriyoruz. Son teknoloji ürünlerdeki çalışmalar ile atladığımız yada unuttuğumuz atıkları sistem içinde bırakma ihtimalimiz yoktur. Aslında kamera ile takip yapıldığı, atıkların daha ileriye gitmesi sağlandığı, ana hat içine dikey durumda düşmesi sağlandığı müddetçe en ufak bir problem yeniden tekrarlanmayacak demektir. Eyüp kanalizasyon açma servisi tarafından titiz ve boru içi ve dışına zarar vermeden eylemde bulunulur. Örneğin robot cihazın 30 metre kolu vardır fakat bu tesisat içinde ilerlerken herhangi bir hasar meydan getirmez. Buna karşın tazyikli su kullanılması gerekir ve 150 bar basınçtan bahsediyorsak, bazı amatör firmaların maalesef dikkatsizce davranarak boruda çatlak meydana getirdiğini biliyor musunuz? Tazyikli su atığa tutulmalı ve sürekli değil kısa aralıklarla uygulanmalıdır. Eyüp kanal açma İski yetki belgemiz vardır.

Eyüp kanalizasyon açma temizlikleri yapılırken emin olun kameradan aldığımız görüntüleri sadece atık temizliği için değil boru içinde hasar ve sızıntı var mı yok mu anlamak içinde kullanıyoruz. Aynı anda birden fazla problemi çözmek için hep yanınızdayız.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...