Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

25 Nisan 2015 Cumartesi

Ümraniye Tuvalet Tıkanıklığı Açma Servisi 0216 612 55 90

Ümraniye tuvalet tıkanıklığı açma servisi 0216 612 55 90 aramanız yeterli sadece 99 TL den başlayan kameralı sistemle tıkanıklık açma hizmeti verilmektedir. Sadece tuvalet tıkanıklığı açma değil oluşabilecek tüm tıkanıklara müdahale ediyoruz.


ümraniye tuvalet tıkanıklığı açma kanalizasyon açma ,borusu tıkanıklık açma,Umraniye kanalizasyon ,acma,Umraniye tıkalı kanalizasyon boru açma,Umraniye tıkanmıs kanalizasyon pimaş açma,Umraniye boru tıkanıklığı açma,Umraniye tıkanmıs atık su borusu açma,Umraniye klozet borusu tıkanıklığı açma,

Kanal açma makinalarımız ile evinizin içerisinde tadilata sorun açmadan kırmadan robot ile tıkalı boruları açıyoruz. Ümraniyede tuvalet tıkanıklığı denildiğinde akla ilk  Çözüm Merkezi gelir.

KANALİZASYON KIRMADAN PİMAŞ TIKANIKLIĞI AÇMA



TIKALI kanalizasyon NASIL AÇILIR?

TIKANIKLIK AÇMA-KLOZET-kanalizasyon AÇMA
Umraniye LAVABO- MUTFAK TIKANIKLIĞI AÇMA-99TL
SERVİS HİZMETİ Ümraniye kanalizasyon tıkanıklığı açma ,Umraniye kanalizasyon borusu tıkanıklık açma,Umraniye kanalizasyon acma,Umraniye tıkalı boru açma,Umraniye tıkanmıs kanalizasyon pimaş açma,Umraniye boru tıkanıklığı açma,Umraniye tıkanmıs atık su borusu açma,Uskudar klozet borusu tıkanıklığı açma,Kanal açma makinalarımız ile evinizin içerisinde tadilata sorun açmadan kırmadan robot ile tıkalı boruları açıyoruz.



Umraniye Bina  Kanalizasyon TIKANIKLIĞI AÇMA 149 TL


Tuvalet wc, klozet, kanalizasyon,Süzgeç, gider borularında meydana gelebilecek her türlü tıkanıklık ve gider problemleri, problemlerin çözümü kırmadan açıyoruz, Açılamayan yerin kamera ve detektörlerle sorunu görüntülü olarak noktasal tespitini yapıyoruz.

Umraniye KAMERA İLE KANALİZASYON GÖRÜNTÜLEME 99TL

Tıkanıklığa sebep olan bölge ve madde görüntü ile tespit edilebilir. Kanal kameralarımız ile tıkanan bölgeyi tespit etmek çok basit. Boru içerisindeki bölgede çökme veya kırık olup olamadığını kendi gözünüz ile görebilirsiniz. Pimaş boru içerisine verdiğimiz sinyali dedektör ile takip edip boru güzergahını tespit edebiliyoruz. Kanal görüntüleme sistemleri ile atık su gider borusu tıkanıklığı açıyoruz. Kamera kayıt özelliği ile görüntülenen borunun içerisi isteyen müşterilermize görüntüler kopyalanıp veriliyor.

Kanal açma makinaları ile sertleşmiş tıkanıklık ve kireç tutmuş borularda tıkanıklığı açmaktadır. İletişim bölümünden bizimle irtibata geçebilirsiniz. Her türlü ekipmana sahip firmamız daire içi ve dışarıda bu servis hizmetini tüm İpek’a vermektedir

Umraniye ROBOT İLE TIKANIKLIK AÇMA  99TL

Eskiden olsa tuvaletiniz veya kanalizasyonnuz tıkandığına kırdırmak sorunda kalırdınız artık bunu yapmıyorsunuz bir telefonla kırmadan tıkanıklığı açıyoruz. Her türlü borularda tıkanıklık açılır. Pimaş pvc borularda tıkanıklığı kameralı sistemlerle açıyoruz.

Kameralı tıkanıklık açma servis hizmetimiz 30 gün garantilidir.

Firmamızda eğitim alan elemanlarımız tıkanıklık konusunda iyi eğitilmiş su tesisat ustalarından oluşmaktadır.

Tuvalet ve klozetlerinizdeki tıkanıklıkları kırmadan açıyoruz. Tıkanıklık ne kadar inatçı olursa olsun kamera ve robotlarımız tıkanıklığın yerini bulur ve açar. Tuvalet ve kanalizasyon tıkanıklıkları artık hiçbir fayans seramik kırmadan açılıyor.

Evinizi sakın kırdırmayın veya gider içerisine kanalizasyon aç benzeri katı atıklar atmayın bunlar tıkanan yerin açılmasını daha zorlaştıran şeylerdir…

Firmamızda son teknoloji kamera sistemleri bulunmaktadır.





Umraniye LAVABO GİDER TIKANIKLIĞI AÇMA

Lavabo, Mutfak, Banyo gibi pis su tıkanıklıklarını robot sistemi ile kırmadan dökmeden açıyoruz.

Toprak altındaki Rogarlarınızı kameralı Dedektörlü cihazlarla tespit ediyoruz

Tıkanan kanalizasyonları açmak için bu iş için Avrupa teknolojisini ayağınıza kadar getirdik. İpek tesisat Tıkanan kanalizasyonları evinizin hiçbir yerini kırmadan açıyoruz. Herhangi hiçbir kirliliği yoktur. Evinizi kirletmeden kırmadan tıkanıklık açıyoruz.

Lavabo boruları genelde Boru için gerekli meyil verilmediği zaman su akışı çok yavaş olur. Yavaş akan yağlı su boruda zamanla kireç pas v.b. katı atık oluşmasına sebep olur. Yada kapalı dirsek diye tabir edilen 90 derece dirsek tesisatlar için çok tehlikelidir. Bu tür tesisatlar tıkanmalar çabuk olur.



 Ümraniye Tıkanıklık açma,Umraniye Tuvalet tıkanıklığı açma,Umraniye Lavabo tıkanıklığı açma,Klozet tıkanıklığı açma,Tıkalı boru açma,Tıkalı pimaş açma,Tıkalı kanalizasyon açma,Kanal tıkanıklığı açma,Mutfak tıkanıklığı açma,Banyo tıkanıklığı açma,Süzgeç tıkanıklığı açma



Etiketler:Tikali-kanalizasyon-acma , UskudarTikaniklik-acma , UskudarTuvalet-tikanikligi-acma , Uskudar-Lavabo-tikanikligi-acma , Klozet-tikanikligi-acma , Tikali-boru-acma , Tikali-pimas-acma , Kanal-tikanikligi-acma , Mutfak-tikanikligi-acma , Banyo-tikanikligi-acma , Suzgec-tikanikligi-acma

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...