Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

7 Mayıs 2015 Perşembe

eyup tikaniklik acma

Eyüp tıkanıklık açma , tuvalet tıkanması , lavabo tıkanıklığı açma 99 TL kampanyada arayın gelip açalım. TEL : 0533 355 94 93 son teknoloji cihazlarla kırmadan dökmeden boruların içini temizliyoruz.

Tıkanıklık açma fiyatlarımız açım yapılacak gider türüne göre değişmektedir tuvalet tıkanıklığı açma , lavabo tıkanıklığı açma aynı fiyat değildir ama eyüp kanalizasyon açma 99 TL dip fiyat olarak belirlendi.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma


Eyüp tıkanıklık açma sayesinde artık sizde tuvalet tıkanıklıklarından tamamen kurtulacaksınız.Sizlere sadece tuvalet tıkanıklıklarında değil aynı zamanda lavabo tıkanıklıklarında da yardımcı oluyoruz. Eyüp tuvalet tıkanıklığı açma sunduğu hizmet ile her türlü tuvalet sorununda yanınızda oluyor. Bunun için 7/24 bizden yardım alabilirsiniz. Bizimle iletişime geçtikten sonra personellerimiz gerekli ekipmanlar ile yanınıza gelecek ve sorunu yerinde tespit edeceklerdir. Kullandığımız ekipmanlar sayesinde tuvalet tesisatının bulunduğu duvarları kırmaya gerek kalmadan kameralar ile tesisat içerisi incelenir ve inceleme sonrasında hangi adımların atılacağı belirlenir. Tüm işlemler tamamlandıktan sonrada tuvalet tıkanıklığı açılmış olunur. Ancak bu noktada sadece tuvalet tıkanıklığını açmak yeterli olmayabilir. Özellikle tıkanmanın nedeni tesisat borularından kaynaklanıyorsa o zaman bu borularında değişmesi gerekmektedir. Boruların değişimi yapıldıktan sonrada bu sorunlar kalıcı olarak çözülmüş olunacaktır.

Eyüp tıkanıklık açma
firmamızın sizlere sunduğu bir diğer hizmet ise logar tıkanıklıklarıdır. Logar tıkanmaları ciddiye alınması gereken bir iştir. Çünkü gerekli önlemler alınmazsa yağan yağmurlar logarlardan akmaz ve caddeler sular altında kalabilir. Bu sorunu yaşamak istemiyorsanız ya da müdahalede geç kaldıysanız ve caddeler sular altında kaldıysa, bu sorunu çözmek içinde hızlı bir hizmet arıyorsanız Eyüp logar tıkanıklığı açma size hızlı bir hizmet sunacaktır. Sunduğumuz hızlı hizmet sayesinde sizde logar tıkanmalarından tamamen kurtulacaksınız. Üstelik aynı sorunu da tekrar yaşamayacaksınız.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...