Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

12 Mayıs 2015 Salı

Yenibosna Tuvalet Tıkanıklığı Açma 99 TL - 0532 736 48 79

Yenibosna tuvalet tıkanıklığı açma işi yapan tesisatçı olarak sizlere en uygun fiyatlarla hizmet vermekteyiz. Tıkanıklık açma hizmetleri tuvalet açma dışında lavabo açma , kanal açma , logar açma ve temizleme gibi hizmetlerimiz vardır.

Yeni bosna tuvalet açma için atık suların bir türlü gitmediği anları beklemenize gerek yoktur. Bu başınıza ilk defa geliyorsa pompa ile müdahale son derece normaldir fakat ayda birkaç defa sürekli klozetin başında bu iş için bekliyorsanız sorun büyüyor demektir ve uzman tesisatçıdan destek almanız klozetin hijyen açısından artık kritik düzeylere gelmiş demektir.


Tıkalı Tuvalet Açma


Yenibosna tuvalet tıkanıklığı açmada 10’larca dükkâna sahip bir iş hanında ortalama 20 kadar tuvalet olsa ve hepsi tıkalı olmayacağı ve tek bir ana hat üzerinden kanalizasyona karışacağı için açmak fala zamanımızı almayacaktır. Bildiğiniz gibi yan yana dizilmiş tuvalet kabinleri yatay düzlemde giderleri birbirine bağlıdır ve genelde tıkanıklık burada gerçekleşmektedir. Robot cihaz klozete gönderilir ve tesisatçımız kamera ile gözlerken tamamen giderin açılması sırasında herhangi bir şekilde borulara zarar vermeden analiz yapmaya başlar. Atık maddelerin ne olduğu önemli değil çünkü hepsini sistemden uzaklaştıracak alt yapıya sahibiz. Yeni bosna tuvalet tıkanıklığı açma örneğin, 250 ml pet şişe yada ayran plastiği bulduk ve bunu uzaklaştırmak için su basmak yeterlidir. Aynı boruda atık yapışkanlarda çamur halindeyse aynı yöntem etkili olurken, sert ve kaya kadar sertleşmiş ise parçalama aparatını kullanırız. Lakin bu cihazlarımız farklı firmalarda da olabilir, yalnız borulara zarar verilmemesi ve bir uzman tarafından kullanılmasında fayda görüyoruz.


Yenibosna tuvalet tıkanıklığı açma sorunu ertelemek yani tıkalı olsa bile pompa ile açıp tekrar kullanmak ve tesisatçı çağırmamak boru çatlamasına kadar ilerleyecek süreç içinde faydalı olmanız anlamına gelecektir. Kanal açma cihazı ile 1-2 saate kalmadan bile işlemi bitirdiğimiz oluyor. Ayrıca klozet açıcı, temizleyici maddeler genelde köpürmesi ile gözlenirken giderlerinizi pırıl pırıl yapacak şekilde garanti sunmamaktadır.

Yenibosna tıkanıklık açma anahtar kelimeleri yani müşterilerine bizlere ulaşmak için seçtiği ana aranma kelimeleri şöyledir ; yenibosna kanal açma , yenibosna tuvalet açan ustalar , yenibosna lağımcı ,yenibosna lavabo tıkanıklığı açma , yenibosnada tıkanıklık açan tesisatçı gibi bir çok arama kreteri  kelimelerinde bizlere ulaşan müşterilerimiz vardır.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...