Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

5 Mayıs 2015 Salı

tuvalet tikanikligi acma yontemleri

Tuvalet tıkanıklığı açma yöntemleri araştırdığımızda tıkalı tuvaletleri açmanın birkaç yöntemi olduğunu söylemek mümkündür. Bunlardan ilki basınçlı su ile açmaktır. Öncelikle su borunun içinde sıkıştırılır daha sonra tazyik verilerek tıkalı tuvalet açılabilir. Ancak borunuzda sert bir cisim varsa bu şekilde açılamaz ve katı cisime çarpan su geri gelerek evinizi bir hayli pisletebilir.



Bir takım tıkanıklıklar da ise borunun içinde metal birikintiler, inşaat artıkları çimento veya yapıştırıcı kalıntıları kalabiliyor ve bu tıkanıklıklar basınçlı suyla açılamıyor. Tuvalet tıkanmaların da içerisine bir şey kaçmamasına rağmen de tıkanıklıklar meydana gelebiliyor. Tesisatı yapan ustaların çok fazla dirsek kullanmalarından dolayı da tıkanıklıklar meydana gelebiliyor. Katı cisimle tıkanmış borular da ise tıkanıklık açma yöntemi spreal ile açma yöntemidir. İlk önce kamera görüntüsü alınarak tıkalı bölgeler tespit edilir. Tıkanıklık tespit edildikten sonra robot makine ile tıkanıklık açma işlemi boruya zarar vermeden ve kırmadan suyun geri geldiği ağızdan gönderilerek hiçbir yere zarar vermeden tıkanıklıklar açılır.

Tuvalet tıkalı olduktan sonra kimyasallar hiç bir işe yaramaz. Hemde yaramadığı gibi bir çok kanala zarar verir ve su sızıntısı gibi daha büyük problemlere yol açabilir. Kimyasallar tıkanıklık öncesinde borunuz açıkken belirli aralıklar da kullandığınız takdirde tıkanıklığı geciktirebilir ve tamamen engelleyebilir. Tuvalet tıkalı olduktan sonra bir işe yaramaz ve daha çok zarar verebilir.

Klozet ve tuvaletler de tıkanma yaşanmamasını nedeni ustanın düzgün bir tesisat döşemesindendir. Fakat sorunsuz veya usta gözüyle yapılmış tesisat sistemi çok az bulunmaktadır,birde atık su gider boruları döşenirken çok fazla dirsek kullanılmamalıdır.Kullanılacak dirsekler ise 45 derece olmalıdır.Tuvalet tıkanık yaşanmasının bir sebebide atık su gider borularının meğilsiz döşenmesinden kaynaklanmaktadır. Normal şartlarda tuvalet açma için pvc borularının içinde su beklememelidir aksi taktirde su ile beraber giden pislikler borunun içinde kalarak borunun yüzeyine yapışır ve zamanla tıkanmaya yol açar.

tuvalet açma


Klozet ve tuvaletlerde tıkanıklık yaşanmasının birinci nedeni tuvalet kağıtlarının atılmasından kaynaklıdır. Tuvalet kağıtları zaten su emici özelliği olarak üretildiği için boruların içinde toplanarak şişer ve tıkanmaya yol açar. Sifona bastığınızda su gitmez ve geri tepme yapar bu sorun evinize su basmasını sağlar ve böylece daha içinden çıkılmaz bir hal alır tüm bunların yanında kötü koku etrafın pislenmesi pis görüntü ve en temel ihtiyacınız olan tuvaleti kullanılamaz hale getirir ve sorunu en uc noktalara taşır.

Gecmiş zamanlarda tıkanıklık açma sorunlarıyla baş etmek oldukça zordur. Fakat gelişen teknolojiyle kırmadan dökmeden bu soruna kolaylıkla çözüm bulunmaktadır. Geçmiş zamanlardaki tıkanıklık tecrübelerimizde bu işin ne kadar zorlu geçtiğini dair anılar kaldığından tıkanıklık temizleme sorunları oldukça zor. Artık robotla tıkanıklık açma sistemiyle iki saat içerisinde bütün tıkanıklıklar kolayca temizlenebiliyor. Tıkanıklık açılmadığında su baskınlarının yanında su sızıntısına kadar büyüyen bir hal almaktadır. Buda sizlere yüksek masraflı faturalar olarak dönecektir.

    Klozet ve tuvalet tıkanıklıklarını yaşama sebeplerini şöyle anlata biliriz. Gider borularından atılan suda erimesi güç maddeler, lavabolarda dökülen atık yağların borulardaki kalıntıları , gider borularından atılan sert katı cisimler, borulardan gecen suyun içerisindeki kirecin zamanla içinde yaptığı kalıntılar gider boralarına verilen eğimin yanlış olmasından kaynaklanmaktadır.

Klozet ve tuvaletlerinize hiç bir madde atmamalısınız. Bir cisim atlatmamıza rağmen tıkanıklık sorunları ile karşılaşıyorsanız. Tesisat sisteminize gerekli eğimler verilmemiş, ve gereğinden fazla dirsek kullanılmıştır.

Tuvalet gideri açma konusunda hizmet veren kurumsal firmalarından vazgeçmeyiniz. Bu gibi çalışmalar sorumluluk gerektiren ve bilgi eksikliğinin ve tecrübesizliğinin ancak müşterinin cebinden daha çok çıkan parayla kapatıla bileceği çalışmalar olacağından kurumlaşmış profesyonel ve tecrübe sahibi firmalarla çalışmanızı öneririz. Bu gibi tıkanıklıklarda gider borularının içinde rahatlıkla dolaşabilen robot cihazlarla kolaylıkla giderilebilir bir sorun olsa bile, bu işler özen, titizlik ve dikkat gerektirmektedir. İyi bir tesisat ile ve tuvalet kullanım alışkanlıklarınızı değiştirerek pis koku sorununu ve tıkanıklıkları tamamen ortadan kaldıra bilirsiniz. Kurumsal firmamız tecrübeli ustalarımızla ve profesyonel ekipmanlarımızla 7/24 sizlere hizmet sunmaktayız.

Benzer Makaleler

    Tuvalet Nasıl Açılır ?
    Tuvalet Tıkanıklığı Nasıl Açılır?
    TUVALET GİDERİ AÇMA
    TUVALET TIKANDI
 geldi ve pis su giderinden kaynaklanan bu tıkanıklık sonucu sular tuvalet deliğinden gidememeye başladı. Sağlık açısından hızlıca halledilmesi gereken bir sorundu ve arkadaşımın tavsiyesi üzerine uzman firmanız ile irtibata geçtim. Aradığım gün içerisinde evimize bir ekip gönderildi ve kısa bir süre içerisinde robot makinelerin ve kameralı görüntüleme cihazlarının yardımı ile sorun giderildi. Üstün teknolojik hizmetlerinizden, kadronuzun işine verdiğini önemden ve böyle bir işte bile kılık kıyafetlerine dikkat etmelerinden dolayı sizlere çok teşekkür ederim.





Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...