Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

25 Haziran 2015 Perşembe

Bagcilar Tuvalet Acma

Bağcılar tuvalet açma işi yapan firmamızda tıkanıklık görüntüleme kameraları ve kanal açma makineleri ile hizmet vermekteyiz. Tuvalet tıkanıklığı açma işlemleri için profesyonel yardım almaya ne dersiniz ? Tuvalet açma için farklı fiyatlar var ya tıkanıklık tekrar ederse ? Risk almayın uzman hizmet alın.

Aşağıda yer alan karikatir işimizi ucuz yapıyoruz diye geçinen düzenbaz tesisatçının simgesidir. Sizde işinizi düzenbaz değil namuslu tesisatçılara yaptırın. Tıkanıklık Açma Fiyatımız : 150 TL


TUVALET TIKANIKLIĞI AÇMA


Bağcılar tuvalet açma firmamız ile çağdışında kalmış ve artık geleneksel hale gelmiş yöntemler değil elektronik cihazlar ile müdahale ediyoruz. Elbette bunu yaparken tesisat korumasını elden bırakmak olmaz. Kırmadan tuvalet tıkanıklığı açma ve özellikle tadilat gereksinimi ortaya çıkmadan pratik şekilde gelin bu problemi nasıl aşıyoruz sizlere hemen anlatalım.

Bağcılar tuvalet açma işletmemizin telefon hatları sürekli açık ve bizleri aramaktan çekinmeyiniz. Çocuk bezlerinin hızlı şekilde değiştirilerek gönderildiği bazı bölgeler tuvalet içleridir. Bazen naylon ve yemek artıklarının da bunlara dâhil edildiği olabilir. Elbette atılmaması gereken bir tesisat ünitesinden bahsediyoruz fakat bu ilerde sizlerin başını ağrıtacak şekilde hatta pompa ile açılamayacak düzeyde problem teşkil edebilir. Hizmetlerimiz arasında tuvalet tıkanıklığı açma yakalama kancası olan ve ön uç kola takılan bir aparatımız vardır. Buradaki amaç maddeleri ilerletmemiz zor olacaksa geri çıkartarak hatların ferahlamasını sağlamaktır. Bunun için aparatı kullanmaktan çekinmeyin. Elbette bunu rastgele olarak uygulamak çok yanlıştır. Zaten cihazda bir tane ön kısımda kamera olduğu için işimizi asla şansa bırakmıyoruz. O cismi bulması, çıkartması büyük oradan 60 dakikalık bir çalışmayı geçmez. Ayrıca çeşitli maddeler ve özellikle kimyasal maddeler, ucuz tuvalet kâğıtlarının neden olduğu yoğunluklar varsa farklı bir aparat takarak (kanal açıcı) komple temizliği yerine getirebiliriz. Buradaki maddeleri klozetten dışarı çıkartmayız ve direk kanalizasyon ile buluşmasına etki ederiz.

Bağcılar tuvalet açma elemanlarımızdaki başarı kalitesini firmamızı deneyerek hemen görebilirsiniz. Atıkların büyümesine izin vermeyin ve hatlarda yeterince uzun süre kalması ilerde atık su kaçağına bile neden olabilir. Bunu unutmayınız.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...