Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

29 Haziran 2015 Pazartesi

istanbul en ucuz tikaniklik acma

İstanbul en ucuz tıkanıklık açma hizmeti veren firmamızı arayarak tuvalet tıkanıklığı açma , lavabo açma , gider tıkanıklığı açma ve kanalizasyon açma işlerinizi yaptırabilirsiniz. Tuvalet tıkanıklığı açma başta olmak üzeretüm tıkanıklıklara müdahale etmekteyiz.

En Ucuz En Kaliteli Servis Hizmeti


İstanbul en ucuz tıkanıklık açma ekiplerimizin teknolojiyi yakından takip etmesi etkili çözümler üretebiliyor. Örneğin gider borularının gereksiz yere bağlanması, çatal yönlerinde yanlış eğim verilmesi ilerde bu problemleri tekrar yaşamanıza neden olabilir. Biz hem gider içlerindeki temizliği hem de arzu ederseniz sorunu kamera ile sizlere de göstererek yapılması gereken en pratik montaj değişikliği işlemleri içinde destek sunmaktayız.


İstanbul en ucuz tıkanıklık açma hızlı çözümleri kaliteli şekilde üretmeye devam etmektedir. Tazyikli su gücüne dayanabilecek türde atık madde oldukça azdır. Özellikle suyun atık maddeye çarpma şiddeti ortalama 150 bar kuvvetindeyse yapıştığı yerden hızlıca çözünecek ve ilerlemesine devam edecektir. Elbette sizlere bunu sunarken her boru içine bu şekilde su bastığımız anlamına gelmeyeceğini belirtelim. Biz bu şekilde müdahaleyi kısa aralıklarla yani birkaç saniyelik zaman dilimleri ile yerine getiririz. Atığın oradan çözündüğünü kamera ile görerek ne kadar etkili olduğunu ilerleyen metrelerde yine nerede takıldığını takip ederiz. Gider içlerinden yani örneğin klozet içinden itibaren tam 30 metre boyunca atık takibi ve ilerlemesini yerine getirebilecek elektronik ekipmana sahip İstanbul’daki nadir firmalardan bir tanesiyiz. Bu kötü kokulara neden olan ve kuruma noktasına gelen bazı maddeler olabildiği gibi ayran kutusu, mukavva, karton ve kâğıt parçacıkları, tuvalet kâğıdı veya aklınıza ne geliyorsa hepsini pratik şekilde temizleyebileceğimiz anlamına geliyor.

İstanbul en ucuz tıkanıklık açma işleminin tamamen yerine getirilmesi için en zorlu hatlarda bile bize 30-60 dakika gibi bir zaman yeterlidir. Apartman ve müstakil daireler, iş yerleri, AVM tuvaletleri veya daha farklı binalara ait tesisatlardaki sıkıntılar için bizleri arayabilirsiniz.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...