Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

19 Haziran 2015 Cuma

Fatih Tikaniklik Acma

Fatih tıkanıklık açma işi yapan tesisat firmamızın telefonu 0212 521 13 86 dır ayrıca merkez telefonlarımızı arayarakta randevü alabilirsiniz. Tıkanıklık açma makine sistemleri kullanarak tuvalet gideri açma , lavabo açma ve ana gider açma gibi işlemleri yapmaktayız.




TIKANIKLIK AÇARKEN DİKKAT


Bir çoğumuz tıkanıklığı açmak için bireysel uğraşlar gösteririz bazende başırıya ulaşırız bazende büyük olumsuzluklar yaşarız. Ancak tıkanıklık açma gerçekten riske edilecek bir durum değildir çünkü açmak için bireysel olarak 2 farklı yöntem kullanacaksınız ilki bir cisim ile açmaya çalışma ikincisi ise bir kimysal yarıdımı ile açmaya çalışma olduğunu herkes biliyor. Fatih tıkanıklık açma firmamız bu 2 olayın risklerini size şöyle sıralayabilir.

Cisim ile açma riski : cisim boruları zorlayabilir çatlaklara neden olabilir ve sonucunda mutlaka kırdırarak yaptırmanız gereken bir tesisat sorunu ortaya çıkacaktır.

Kimyasal risk :  Bu en kötüsüdür çünkü sıcak su ile uygulama yapıldığında ani tepkimeler verebilir kimyasallar bunu haber ekranlarında görmüştük internet üzerinden kısa bir araştırma yaparakda bu habere ulaşabilirsiniz. İkinci risk ise tıkanıklık açılsa dahi gider bağlantı contalarını bu tür kimyasallar eritir ve alt kata su sızıntısına neden olur sonuç olarak tekrar kırım döküm işlemleri ile uğraşcaksınız ve yüksek maliyetler ödeyeceksiniz. Fatih tıkanıklık açma firmamızı arayarak kırmadan dökmeden en ekonomik iyatlarla gider tıkanıklığını giderebilirsiniz.

Örnek resimlerdeki bir tıkanıklığı hangi kimyasal hangi cisim açabilir? Yukarıda örneklerde bir temizlikçinin gider içine kaçırdığı temizlik telinden kaynaklı tıkanma vardır. Müşterimiz fatih tıkanıklık açma firmamızı arayarak tıkanıklığı sorunsuz bir şekilde gidermiştir. Fatih tıkanıklık açan tesisatçı olarak aynı gün içinde servis hizmeti garantisi veriyoruz.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...