Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

7 Temmuz 2015 Salı

istanbul tuvalet tikanikligi acma

İstanbul tuvalet tıkanıklığı açma firmamızda bulunan robot cihazlar ve kamera sistemleri ile tıkanıklıkları kusursuz bir şekilde gidermekteyiz. Aynı gün tuvalet tıkanıklığı açma hizmeti almak için firmamızı aramanız gerekmektedir.

Tuvalet Tıkandı Su Gitmiyor

İstanbul tuvalet tıkanıklığı açma için bizleri henüz aramadıysanız klozetinizde halen sorun devam ediyor demektir ve kendinizi işkence ediyorsunuz demektir. Neden bizleri şimdi hemen arayıp 2 saat gibi çok kısa zamanda ve vaktinizi fazla almayacak şekilde gider kısımlarının sorun çıkarmayacak şekilde açılmasını sağlamıyorsunuz. Tuvalet tıkanıklığı açma için bu ünitenin ilacı kesinlikle kimyasal ürünler yada tuvalet pompası değildir. Birisi atıkları hafif yumuşatır, diğer basınç oluşturur ve suyun akıp gitmesini sağlar fakat atıklardan koparacakları küçük parçalar sorunların halen devam etmesini sağlayacaktır. Hadi gelin tıkanıklık açma firmamızın teknikleri neler onları anlatalım. İstanbul tuvalet tıkanıklığı açma için genelde pimaş boruların kullanıldığı gider içinde yaklaşık 8-10 cm çapındaki boruların farklı yönlere ve kavislere yönelen döşenmiş sistemleri içinde cihaz yardımı ile ilerleriz ve bu süreç en fazla 30 metre sürecektir. Zaten bir tıkanıklık varsa genelde tuvalete oldukça yakın bölgededir ve oraya kadar cihaz girdikten sonra temizlemesi daha kolaydır.

İstanbul tuvalet tıkanıklığı açma
gider içini komple temizleyecek sistem bir süpürge gibi her tarafı silebilecek aparat değildir. Sadece tıkanıklığın olduğu bölgede çalıştırılır. Zaten böyle değil de boruların içini adeta yer bezi gibi temizleyecek araba camı temizleme ünitesi gibi bir cihaz olsaydı borularda hasarı siz düşünün. Bu nedenle tecrübeli personelimiz tarafından kanal açıcı kullanılmakta ve bu cihaz kullanımı için ekstra ücret almamaktayız ve tarifelerimiz standarttır.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...