Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

10 Temmuz 2015 Cuma

madenler tuvalet tikanikligi acma

Madenler tuvalet tıkanıklığı açma tesisat firmamızda robot cihazlar ve kamera sistemleri kullanılarak tıkanmış gider borusu açılır. Tuvalet tıkanıklığı açma için firmamızı aramanız yeterli olacaktır.



Madenler tuvalet tıkanıklığı açma tercih nedenlerinden bir tanesi eğer temizlik sonrasında problem devam ederse ikinci gelişimizde herhangi bir ücret almamamızdır.



Tıkanan Tuvaleti Açmak

Madenler tıkanan tuvaleti açmak çağın ilerisinde yer alan teknolojileri kullanmaya devam ediyor. Servis bakım hizmetlerinde birkaç tane içten temizleme tekniğini uygulayarak hizmet kalitemizi artırdık. Tuvaletin tekrar açılması ve artık pompa kullanımı veya çeşitli çözücülere son vermek amacıyla kaynar suların döküldüğü de bilinen bir gerçektir. Biz elbette tavsiye etmiyoruz fakat özellikle tesisat malzemesi kalitesiz olan giderlerde bu şekilde kullanılması ilerde borunun içten ısınması ve esnemesine neden olabilir. Esneyen bir boruda tümsek veya genişleme belirtileri oluşabilir. Böyle bir eylemde bulunmuşsanız amacınızın tıkanıklığı açma olduğunu biliyoruz. Fakat bu tür girişime hiç gerek yoktur. Esneyen bir boruyu cihazlar ile onarmamız mümkün değildir. Fakat şöyle güzel bir haber verebiliriz. Boru tespitini gelişmiş cihazlar ile gider içinden ve duvarın dışından yaparak anlayabiliyoruz. Ayrıca tadilat masrafını sizlerden almıyoruz. Değiştirdiğimiz parçanın garantisi var ve iç temizliği de yerine getirerek servis hizmetlerinde ön sıralarda yer alacak bir kampanyayı sizlere duyurmak istedik. Sizde tesisatınıza önem veriyorsanız mutlaka zarar verici eylemlerden uzak durmalısınız. Madenler tuvalet açma telefon hatlarımız sürekli açık ve bizlere yaşadığınız sıkıntıyı anlatın ve fikir alın. Neler yapabileceğimizi sorun. Gece ve gündüz çalışma saatlerimiz belli olup her saat hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Madenler tuvalet tıkanıklığı açma hizmette daha üstün başarı için çağrı hatlarına yatırım yapan firmadır. Müşteri hizmetleri personelimizle şu anda görüşmek ister misiniz?


Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...