Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

14 Temmuz 2015 Salı

kartal tuvalet tikanikligi acma

Kartal tuvalet tıkanıklığı açma ekipleri ile aynı gün kırmadan 99 TL ye tıkanıklığı açtırabilirsiniz. Tuvalet tıkanıklığı açma konsunda uzman firmamız teknolojik cihazlarla hizmet vermektedir.

Kartal tıkanıklık açma hızlı bakım, onarım, temizlik, gerektiğinde atık tahliyesi hizmetleri ile hepsi bir arada hizmet sunuyor. Parçalanan borularınızın yerleri cihazlarımız ile noktasal tespit edebiliyoruz.


Giderin içine atık atmayın

Kartal tuvalet tıkanıklığı açma sıhhi tesisat hizmetleri ile artık her İstanbullu güler yüzlü ve işine önem vererek işçilik üreten firmamızdan destek alabileceksiniz.. Tuvaletlerin kullanımı gün içinde 5-10 hatta daha fazla olmaktadır. Aile bireyleri bu anlamda ihtiyaçlarını giderirken, çalışmayan tesisat giderleri yüzünden komşuya gitmek zorunda kalabiliyorlar. Özellikle bazen tıkanıklık ileri safhalara ulaşır ki alt kat komşunuz kapınızı çalar ve tuvalet tavanından pis kokuların ve suların aktığını söyler. Aslında buradaki problem klozet veya eski nesil tuvalet kullanıyorsanız ona çok yakın gider borusundaki sızıntının beton içine geçmesi ve tavandan damlayacak şekilde problem oluşturmasıdır. Bunu önlemek için daha erkenden tedbir alınabilirdi. Çünkü gider borularının yıpranmasını önlemek için elbette malzeme kalitesi ilk başta önemli bir ayrıntı olsa da atıkları erkenden yapıştığı borulardan temizlemek size kayda değer bir avantaj sağlayabilirdi. Atık temizliği 60 dakika kadar zaman alırken, hasarlı borular için tadilat gereksinimi ortaya çıktığı için bu süre biraz uzayacaktır. Fakat gün içinde tamamlanacak şekilde sizlere teslim edebiliriz.

Kartal tuvalet tıkanıklığı açma olarak zamandan kazanmak ve hijyenikliği yeniden ortaya koymak için prensiplerimizde iyileştirmeler yaptık. MEB sertifikasına sahip personelimiz kaliteli olarak içten çok yönlü temizliği sizlere vaat ederken, isterseniz çalışma süresince neler yaptığımızı kamera görüntülerinden izleyebilirsiniz.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...