Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

18 Eylül 2015 Cuma

Akatlar Tuvalet Tıkanıklığı Lavabo Açma 99TL 674 69 83

Akatlar Tuvalet Tıkanıklığı Lavabo Açma 99TL 674 69 83 kırmadan robotla tıkanmış gider borusu açılır. Tuvalet tıkanklığı açma firmamızda ücretler şöyledir ; Tuvalet 100 - 150 arasında , Lavabo 100 TL ana gider tıkanıklıkları için bizden ücret isteyin.


Akatlar Tıkanıklık Açan Tesisatçı

Akatlar tuvalet açma işlemlerimizdeki titiz işçilik ile sadece tuvalet değil banyo, lavabo, balkon giderleri, atık sistemlerine ait ne kadar sorunlu kısım varsa biz çalışmaya dünden hazırız.

Akatlar tuvalet tıkanıklığı açma personelimizin sarf ettikleri işçilik ve emek kalitesi ile çok uzaktaki borulara bile rahatlıkla ulaşabiliyoruz. 2 cm kadar çapa sahip olan akıllı robotumuz tam 20 cm çaplı boruların içinde 30 metreye yakın ulaşma imkânına sahiptir. Elektrikli kabloların yer alması ön başlıktaki parçanın uygun kısımlara geldikten sonra yüksek devir gücü ile çalışmasını sağlamaktadır. Örneğin, atık gördükçe tazyikli su kullanımı ile bu bölgelerdeki yapışkan duruma son verebiliriz. Diğer taraftan kanal açıcı ile kumaş parçalarının tıkadığı bölgeleri olduğu gibi ileriye götürebiliriz. Spiral başlık ise maddeleri yakalayıp cihaz kablosu ile geri çekilmesi için son derece etkilidir. Artık sizde Çözüm Merkezi ile ne kadar bilinçli bir adım atılabileceğini görüyorsunuz. Her iki yakada ofislerimiz mevcut ve ustalarımız göreve hazırdır.

Akatlar tuvalet açma kaliteli gider açma teknikleri anlamında çığır açacak metotları ülkemizde kullanmaya devam etmektedir. Sizin de bildiği gibi kanal içlerindeki eklem yerleri ile çok sayıda gider boruları birbirine bağlanmaktadır. Atıkların nerede olduğunu görmek kadar ne yapılarak, kanalın içinden daha aşağılara gönderilmesi de çok titizlikle karar verilmesi gereken anlardandır. Bu neden işinizi asla amatör firmalara bırakmayın ve bizleri arayın.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...