Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

16 Eylül 2015 Çarşamba

Sefaköy Lavabo açma,Tuvalet açma 99TL 0212 417 21 87

Sefaköy lavabo açma , tuvalet açma ve tıkanıklık açma hizmetleri robot cihazlarla kırmadan servis hizmeti verilmektedir. Tuvalet tıkanıklığı açma fiyatları 100 -150 TL arasında değişmektedir.

Modern Yöntemlerle Tıkalı Gideri Açıyoruz

Küçükçekmece Sefaköy ilçesi, İstanbul’un en eski yerleşim alanlarından birisidir. Bu nedenle birçok eski yapıyı bünyesinde barındırmaktadır. Bu eski yapılardaki tesisat sistemlerinin de günümüz şartlarına göre ilkel kalması, tesisat sorunlarını da beraberinde getirmektedir.

Eskiyen tesisatlarda baş gösteren Pimaş boru tıkanmaları günümüz şartlarında oldukça basit bir işlemle aynı gün içerisinde zahmetsiz bir şekilde ortadan kaldırılmaktadır. Pimaş, PVC esaslı boruların halk arasında bilinen adıdır. Pimaş borular ismini üretici firmadan (Pimaş A.Ş.) almaktadır. Pimaş borular, hemen hemen bütün tesisatlarda kullanılmaktadır. Bunun sebebi, eski tesisatlarda kullanılan asbest veya demir bazlı borulara göre hem daha ekonomik hem de daha sağlıklı olmasıdır.

Gelişen teknoloji ile birlikte günümüzde artık pek çok sorun oldukça pratik ve ekonomik yollarla çözümlenebilmektedir. Geçmişte en çok korkulan işlerin başında gelen hanelerdeki tesisat sorunları çağa ayak uyduran makine ve teçhizatlarla son derece kolay bir şekilde giderilmektedir. Öyle ki artık eviniz ya da işyerinizdeki herhangi bir tesisat problemi aynı gün içerisinde hiçbir yer kırılıp dökülmeden onarılmaktadır. Pimaş borularındaki tıkanmalar bazı durumlarda basit bir şekilde ortadan kaldırılabilir. Ancak bu tıkanıklıkların giderilmesi genellikle uzman yardımı gerektiren konulardan biridir. Pimaş borularının tıkanması her ne sebeple olursa olsun artık tesisatlarınız zarar görmeden oldukça basit ve ekonomik bir şekilde ortadan kaldırılabilir bir sorun haline gelmiştir.

Eğer çözülemeyen bir Pimaş boru tıkanıklığı yaşıyorsanız Sefaköy lavabo açma bölgesindeki alanında uzman firmadan yardım almanız sorununuzu en kısa sürede ortadan kaldıracaktır.



Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...