Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

17 Eylül 2015 Perşembe

Ayazma Tuvalet Lavabo Tıkanıklığı Açma 99TL 612 55 90

Ayazma tuvalet lavabo tıkanıklığı açma 99TL 0216 612 55 90 kırmadan robot cihazlarımızla aynı gün hizmet veriyoruz. Tuvalet tıkanıklığı açma fiyatları 100-150 arasında değişmektedir.

Tıkanan Gideri Robotla Açıyoruz

Ayazma tıkanıklık açma işlemlerinin aksatılmadan ve vakit kaybedilmeden yapılmasına gayret göstermekteyiz. Sifon, kirlilikten kurtulmak için temiz suyun sisteme verilmesi amacıyla kullanılmaktadır. Nadir de olsa karşımıza problemli olarak çıkar ve genelde su akışının durma aşamasına gelmesi bunlara bir örnektir. Bunun arkasında ise minik bir tıkanıklık vakası olabilir.

Ayazma lavabo tıkanıklığı açma sifonlardaki tıkanmalara ilişkin eğer hortumun katlanması, bükülmesi, zamanla aşınması, hafif üst üste gelmesi, fayansın veya beton parçaların bazı kısımlardan baskı oluşturması vakası oluşursa suyun da bir noktadan sonra durma sürecine gelmesi gerektiğini anlatmak ister. Bazen ise hortumunun büyük bölümünde sorun olmamakla birlikte gider hattına bağlanma sırasında tıkanıklık da görülebilir. Bazen ise sifon içi gerek kireç gerekse zamanında sifon tankının iç kısımlarına girmekte olan bazı maddelerin artmasından dolayı tamamen tıkanması da bir ihtimaldir. Buna genelde sifon tankının içindeki maddelerin dibe doğru çökmesi ve sifon ile bağlantılı kısım ile su akışının yok denecek kadar az olması gibi nedenlerle karşılaşırsak söyleyebiliriz. Bu kadar sorun yazdık ve çözümü de eklemek istiyoruz. O hortum beton arkasında olduğu için tam yerini bulmak için ses detektörü kullanabiliriz ve işaretlenen kısım minik bir matkap vasıtası ile hızlıca kırılır ve hortum incelenerek gerekli görülürse değişimi yapılırken tadilatın etkileri yine ustamız ile beton kısımları onarılarak yerine getirileceğini biliyor musunuz?

Ayazma tuvalet lavabo tıkanıklığı açma ile en ufak ihtimalleri ve olasılık ihtimali bile vermediğiniz kısımların araştırılması ve sorunun bulunması mümkündür.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...