Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

18 Eylül 2015 Cuma

Siyavuşpaşa Lavabo açma Tuvalet açma 99TL > 212 544 36 75

Siyavuşpaşa lavabo açma , tuvalet açma ve tıkanıklık açma servisi kırmadan robotla gider tıkanıklığını açmaktadır. Tuvalet tıkanıklığı açma fiyatları 100 - 150 TL arasında değişmektedir. Lavabo açma ücreti ise 99 TL dir.



Bahçelievelerde Tuvalet Açan Tesisatçılar

Siyavuşpaşa tuvalet açma tamircilerimiz klozet suyunun yükselmesi sorununa karşı sizlerledir. Böyle vakalarda yeni gönderilen atıkların bir noktada zorlanması, oradaki maddelere takılması ve basınçla beraber geri gelmesi sorunu vardır. Fakat o kanalı açabilecek ve bunu mikrop saçılmadan yapabilecek ekipmanlara sahibiz.

Siyavuşpaşa tıkanılık açma onarım ücreti olarak 100’lerce lira gibi masrafları sizden almaz ve makul rakamlarda çalışan teknik ekibe sahibiz. Yağmur sularındaki artış temiz suların kanalizasyon içerisine geçmesi ile bu kısımlarında taşmasına neden olur. Apartmanlardaki atık sistemleri bir noktada depolanır ve kanalizasyona direk akar. Fakat kanalizasyonda taşkınlar varsa tam tersi olma ihtimali vardır. Zaten bodrum katlarında veya bu noktalara yakın olan bina sahiplerinde tuvalet taşkınlarının olma sorunu da buradan kaynaklanmaktadır. Önerimiz böyle vakalarda tesisat içi temiz olsa bile mutlaka bazı atıklarında taşınabileceğidir. Bu nedenle bizleri arayarak ne durumda olduğunun cevabını almanızı öneriyoruz. Son olarak tuvaleti her kullandığınızda suyun hızlıca akması ve geri dönme ihtimali bile olmaması lazımdır. Çok sayıda tuvalet kâğıdını tuvalete attınız, sifonu çektiniz o anda geri dönüyorsa ya tıkanıklık vardır veyahut geçişteki boru bir hayli dardır ve zorlanmalar varıdır. Tesisat montaj hatalarına karşı da sizlere değiştirme, iyileştirme anlamında yardımcı oluyoruz.

Siyavuşpaşa tuvalet tıkanıklığı açma numaralarımızı aramadıysanız ve etrafa yayılan kokular için deodorant sıkıyor, birkaç tane çözücü kullanıyorsanız bunun size pek faydası dokunmayabilir. Koku kaynağının yerini cihaz ile anında bulabilir ve direk atıkları parçalayıp, hızlıca yok olmasını sağlayabiliriz.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...