Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

21 Eylül 2015 Pazartesi

Emirgan Tuvalet Tıkanıklığı Açma 99TL 0212 674 69 83

Emirgan tuvalet tıkanıklığı açma tesisat firmamızda kırmadan robot cihazlarla tıkanıklık açma ücreti 99 TL dir. Tuvalet tıkanması yaşıyorsanız acil bizi arayın robotlarımızla tıkanıklığı giderelim.

Tesisat Sektörü En Güçlü Firması Çözü Merkezi Emirganda Aynı Gün Servis Veriyor.

 Tıkanan Tuvaleti Robotla Açıyoruz



Emirgan tuvalet tıkanıklığı açma misyonumuz gereği bazı bilgileri paylaşalım. Kâğıt havlular, peçetelere göre biraz daha kalındır. Nedeni ise suyu hızlıca çekmesini sağlamak için pratik bir yardımcı diyelim. Klozete atılması, %100 kâğıttan üretilmiş tuvalet kâğıdında olduğu gibi bir anda erimeyeceği anlamına gelmez. Tıkanıklık sebebi arıyorsanız eğer bir örnek vermiş olduk. Peki, biz tam olarak ne yapıyoruz? Emirgan tuvalet açma her zaman tesisatlardaki güvenliği elde etmek için gece gündüz gibi saatlere takılmadan sürekli hizmet verme peşindedir. Klozetlere gönderilen kâğıt havluların özellikle çeşitli temizlik amaçlı kullanımından sonra yoğun şekilde atılması gider içlerinde bir yumak şeklinde bürünmesine neden olabilir. Tesisatçılar arasında eğer işine uzman gözüyle bakan biri ile anlaşırsanız emin olun onu kısa sürede çok sayıda parçaya gider içinde bölecek ve su basıp uzaklaştıracaktır. Biz buna kanal açıcı diyoruz ve atıklarla beraber kâğıt havluyu parçalara böler. Ayrıca döner başlıklı parçalama aparatı da bu aşamada işe yarayabilir. Artık karşınızda çok sayıda kâğıt parçaları bulunuyor. Geriye su basarak onları uzaklaştırma sırası geldi demektir. Tüm bunları kamera ile yaptığımız için işimiz asla şansa kalmıyor.

Emirgan tuvalet tıkanıklığı açma
faaliyetlerimizde klozet tıkanmaları konusunda kendinizi çok sıkmanıza gerek yok. Biz tesisat ile ilgilenirken siz ister kahvenizi yudumlayın, isterseniz bizim yanımıza gelerek cihazdan elde ettiğimiz görüntülerle neler yaptığımıza bakın. Tamamen size kalmış bir durum ve biz normalde 30 dakika tesisattaki normal bir tıkanıklığı açabiliyoruz.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...