Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

5 Eylül 2015 Cumartesi

Tantavi Tuvalet Tıkanıklığı Açma 0216 612 55 90 Fiyat 99 TL

Tantavi tuvalet tıkanıklığı açma tesisat firması olarak tuvalet açma , kanal açma ve lavabo açma hizmeti sadece 99 TL fiyatla bizi arayınız. Tuvalet tıkanıklığı açma robotik cihazlarla ve kamera sistemleri ile hasarsız bir şekilde açılmaktadır.

Tuvalet Tıkanması Sorunu Çözüldü

Ümraniye tantavi mahallesi tıkanıklık açma hizmeti veren firmamız aynı gün içinde tıkanmış pimaş borusunu kırım döküm işlemleri olmadan özel robot cihazları kullanarak açmaktadır.



Tantavi tuvalet tıkanıklığı açmaev hanımları maalesef bazen yanlış olarak atılmaması ve klozete gönderilmemesi gereken bazı cisimleri, artıkları atabiliyor, tıkanıklık oluşabiliyor. Bu yazımızda maddelerin birkaç tanesini ve çözüm yollarını sunmak istiyoruz. Tantavi tuvalet açmak için uyarılarda bulunabiliriz ve bu çok çeşitli olabilir. Bunlardan bir tanesi de tuvalet kâğıtlarında özellikle 36’lık 12-15 TL gibi cüzi rakamlar ile satılan ve genelde sentetik yani ham kâğıttan değil suni olarak üretilen ürünleri kullandığınızda atıklarla beraber bir türlü rahatça tesisattan rahatça geçemeyen kâğıtlar vardır. Hızlıca erimemesi büyük risk demektir ve klozet pompası ile bir süreliğine emek vererek kendiniz açmak zorunda kalabilirsiniz. 

Klozet pompası zararlı mıdır?

Tantavi tuvalet açma için klozet pompa kullanımı tesisatlarınızı ateşe atmak ile eş anlamlıdır ve yoğun kullanım, tıkanıklıklarda artış olması boruda kırılmaların bile görülmesini sağlayabilir. Özellikle pek kalitesiz bir sistemden bahsediyorsak ve atık boruları bir hayli ucuz malzemeden üretilmiş ise sızdırma olduğunda haliyle tadilat masrafı da işin içine girebilir ve maliyet artacaktır.
Tantavi tuvalet tıkanıklığı açma kanal temizleme sistemini kullanarak birkaç saatte çözüme kavuşabileceğiniz kadar hızlı olup en son nesil cihazlara sahibiz ve asla daha geçmiş kullanılan tesisat cihazlarının klozetlerinizde kullanılmasına izin vermemelisiniz. Borularda tam temizlik ve duvar çaplarındaki atıkları resmen kazıyan yada sadece belli kısımlarda temizlik yapan başlık ile çözüm bizde.

 



Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...