Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

21 Eylül 2015 Pazartesi

Çakmaklı Lavabo açma,Tuvalet açma 99 TL 0532 736 48 79

Çakmaklı lavabo açma , tuvalet açma ve tıkanıklık açma servisi olarak kırmadan robot cihazlarımızla hizmet vermekteyiz. Tuvalet tıkanıklığı açma fiyatları 100 - 150 TL arasında değişmektedir.

Çakmaklı lavabo açma , tuvalet açma hizmetlerimize ilişkin görev alanlarımız sadece tuvalet yada lavabo sistemlerinde değildir. Temiz sulara ilişkin hatlardaki sıkıntılar, batarya sorunları hatta petek içi sorunlarda bile bizleri arayabilirsiniz.

Çakmaklı Tıkanıklık Açan Tesisatçı

Çakmaklı  tuvalet tıkanıklığı açma ustalarımız ile tesisatlarınız hiç olmadığı kadar iyi derecede bakım işlemine alınacaktır. Sifon sistemler temiz su içeren ve kokuyu, atıkları uzaklaştırmaya yarayan tesisat ürünleridir. Bazen içinde su hiç kalmaz yada damla damla akabilir. Bu durumda sifonun haznesinde yani iç bölümünde bazen pislik, kum, kireç birikintisi oluşabilir. Uzun süre kullanılmaması ve atıkların orada kalması maalesef sorunu biraz büyültebilir. Bir uzman olarak o kısımdaki atıkları tamamen temizlememiz gerekir ve genelde yarım saat içinde bitirilecek bir işlemdir.

Çakmaklı lavabo açma , tuvalet açma servisimiz ile garantili parça değişimi, aksayan ve işlemeyen parçaların yenilenmesi, kaliteli olduğu kadar bir o kadar yerinde müdahaleler ile işlemlere devam ediyoruz. Lavabo atık borularındaki tıkanmalar komple iç bölgelerde olduğu gibi atıkların işgal ettiği gibi bir izlenim oluşturmaması gerekir. Belki bir iki boruda tıkanma vardır ve bizim bu bölgeyi açmamız birkaç saniye alır. Elbette o kısmı kamera ile bulmamız, uygun parçayı ilave etmemiz gibi işlemler yani araştırma aşaması ilk yarım saat içinde bile tamamlayabiliriz. Bizi tercih edin ve lavabolardaki suyu küvetten geri göndermek için artık pompa kullanmayın.

Çakmaklı lavabo açma , tuvalet açma ofis çalışanlarımız her tesisatçının tam olarak bilmediği özel cihazlar ile temizlik anlamında %100 başarıyı sunmaya devam ediyor.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...