Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

8 Eylül 2015 Salı

Muratreis Tıkanıklık Açma ve Kanal Açma 0216 612 55 90

Muratreis tuvalet tıkanıklığı açma , tıkanıklık açma , lavabo açma ve kanal açma servisi veren firmamıza 0216 612 55 90 dan ulaşabilirsiniz. Tuvalet tıkanıklığı açma konusunda uzman firmamız aynı gün içinde servis hizmeti vermektedir.

Tıkanıklık Açma Uzmanı


Muratreis tuvalet tıkanıklığı açma servislerimiz tesisatlarınız için faydalı olsa da bazı kullanıcıların yaptığı hatalar maalesef zararlı olabilir. Yemek artıklarının mutfak lavabosuna dökülmesi bile çok risklidir. Genelde balık ayıklarken çeşmeden akan su ile kısa zamanda hatlar tıkanmaya başlar. Aynı şekilde tuvalet giderleri biraz geniş olmasına rağmen asla bu kısımlar bir anda atılmaması lazım. Mutlaka çöpe gönderilmesini öneriyoruz. Çeşitli hayvansal artıkların giderlerde yer alması orada boru içinde adeta asılı durması hatasını biz durdurmak için giderlerdeki bölgelerde genelde su sıkma işlemini yapıyoruz. Boru içinde hareketlenen ve daha ileriye doğru giden atıkların açılması bu şekilde fazla zaman almadan devam eder.  Muratreis tıkanıklık açma ile tesisat güvenliğini garanti altına alarak çalışma yapmaktayız. 4'lü ve 6'lı olarak satılan sert sabunları bilirsiniz. Bu temizlik ürünleri genelde banyonun bir köşesinde durur ve kullandıkça ufalanır, parçalanır ve artık pek kullanmak istemez, yeni sabuna geçersiniz. Zamanla 3-5 tane küçük halde birikince aklınıza gelir ve bunları "tuvalete atalım" diyebilirsiniz. Nasıl olsa tuvalette köpürür ve içten temizleneceğini aklınıza gelebilir. Tuvalet açma uzmanı olarak böyle bir hareketi tasvip etmiyoruz. Çünkü birkaç gram şeklinde kalmış olsa da henüz köpürmeyen sabunlar direk atıkların bu kısma yapışmasına neden olur. Direk hat içinde kendinizin sorun oluşturması şeklinde özetleyebiliriz. Ne kadar yoğun şekilde boru yapışmış olsa da biz bu kısımları açmak için tesisatta direk yapışkan bölmeyi tespit edip gerekirse kimyasal madde, gerekirse tazyikli su ile anında açılmasını sağlıyoruz.

Muratreis tuvalet tıkanıklığı açma
etkili ve tam yerinde tespitler, noktalar ile akıllı detektör sistemlerimiz, kameralı ekipmanlarımız ile %100 güven içinde hizmet vermektedir.



Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...