Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

14 Eylül 2015 Pazartesi

Kocasinan Tuvalet ve Lavabo Açma Hizmeti 99TL 674 69 83

Kocasinan tuvalet tıkanıklığı açma servis hizmeti veren firmamız tuvalet açma ve lavabo açma konusunda robot cihazlar kullanmaktadır. Aynı gün içinde tuvalet tıkanıklığı açtırmak için bizi aramanız yeterlidir.

Tuvalet Tıkandı Ne Yapmalısnız ?

Kocasinan tuvalet tıkanıklığı açma olarak işçilik garantimize kesinlikle güveniyoruz ve profesyonel olarak hizmet vermekteyiz. Aklınıza sadece tuvalet gelmesin. Küvet, lavabo, her türlü gider hatlarına sahip tesisatlar ve bunlara temiz su boruları da dahildir, tamamen hizmet vermeye devam ediyoruz.

Kocasinan tuvalet tıkanıklığı açma hamlesini eğer tesisatlarına aktarmamışsanız hatlar giderek dolmaya ve durum dramatik bir hale gelmeye devam ediyordur. Bazen tuvalete atılan gazete parçacıkları, lavaboya düşen yemek artıkları, küvet içine kaçan saç ve sakal kalıntıları borulardaki hatlardaki doluluk oranlarının en bariz örneklerinden sadece birkaç tanesidir. Personellerimizin uyguladığı en mantıklı teknikler arasında kesinlikle o maddeleri olduğu gibi hatlardan uzağa götürmek yani hanenizdeki o kattaki gider içlerini temizlemekten geçmektedir. Elektrikli cihazlar, insan gücünden çok daha üstün olup özellikle boru çaplarının çoğuna uyabilecek şekilde bir cihaza sahipseniz ve kamera entegre edilmiş şekilde yer alıyorsa kesinlikle bir adım öndesiniz demektir. Işıklı kamera sistemlerini tercih ederken doğru analizi ortaya koymaya çalışırız. Örneğin, lavabo gider içine cihaz kablosu gönderir ve o kısımlarda ne olup bittiğini anlarız. Tıkanıklık sürekli metrelerce uzayacak şekilde yer alması çok nadirdir. Genelde bir noktada 100’lük boru varsa artık işlevsel halde kalan %40’lık gibi bir bölümdür. Siz suyu açtıkça o kısma gelerek çarpar ve su geri döner. Bahçelievler kocasinan tıkanıklık açma ekiplerimiz ise o bölgedeki hatları tamamen açabilecek ekipmana sahibiz ve bunu kırmadan yapmaya devam ediyoruz.

Kocasinan tuvalet tıkanıklığı açma
ile seramik yüzeyler, özenle hazırlanmış tesisatları koruma altına almak ve temizleme sırasında hasar oluşmasına engel olmak için bizleri özellikle tercih etmelisiniz.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...