Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

5 Eylül 2015 Cumartesi

Ihlamurkuyu Tuvalet Tıkanıklığı Açma 0216 612 55 90 Fiyat 99 TL

Ihlamurkuyu tuvalet tıkanıklığı açma firması olarak tıkanıkları kırmadan robotla sadece 99 TL ye açmaktayız. Tuvalet tıkandı ise bizi aramanız durumunda profesyonel bir şekilde hizmet alabilirsiniz.


 Tuvalet açma , lavabo tıkanıklığı açma hizmeti robotik cihazlarla 99 TL ye hizmet verilmektedir.

Kırmadan Dökmeden Tıkanıklık Açma Hizmeti




Ihlamurkuyu tuvalet açma için rekabet içinde olduğumuz 100’lerce firma vardır fakat içlerinden pek azı bizim kullandığımız gelişmiş ve orijinal ürünleri kullanmaktadır. Fiziksel müdahale yani atığın içine girilmesi ve birkaç tur döner başlık (kanal açıcı) sistemin çalıştırılması ve bunu görerek yapmamız ne kadar etkili olduğunu yazımızın devamında sizlere anlatacağız. Ihlamurkuyu tuvalet tıkanıklığı açma için sifon kullanımından sonra atıkların gitmekte zorlanması, biraz parçalanması ve kahverengi tonlardaki suyun klozeti nerdeyse taşıracak seviyeye gelmesinden sonra en modern çözüm tekniği kanal açıcı sistemi kullanmaktır. Bunu yöneten personelimiz olup işçilik garantisini sunarak boru içinde ışık, kamera, yüksek hassasiyet ve hareketlilik içerisinde atık araştırma, parçalama ve uzaklaştırma için döner başlık ile tazyikli su ekipmanları kombineli kullanılmaktadır. Bu cihazı yönlendiren, araştıran, uygulayan tesisatçı olup ne kadar tecrübeli olursa boru içinde hasar bir o kadar azalacaktır.

Ihlamurkuyu tuvalet açma için bu cihazın kopyaları olabilir ve tecrübe eksikliği nedeni ile farklı firmalar aynı hizmeti sunamayabilir. Bu nedenle bu işte uzun senelerdir pratik ve saha tecrübesinden fazlası ile faydalanan şirketimizi tercih edebilirsiniz. Ihlamurkuyu tuvalet tıkanıklığı açma ve atık kaçağı birlikte onarılabilen bir işlemdir ve klozetin olduğu bölgede tavan kirişlerinden yada tavanın altındaki fayanslardan atık sular geliyorsa üst komşunuzun atık hatlarında maalesef sızıntı vardır ve tadilatı ne kadar minimize edilmesi önemli ise bunu başarabilecek ekipmanımız da bizimle beraber evinize gelecektir.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...